Webdesign Gent

Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen bruist van het leven.
Ga van start met jouw onderneming en laat een website maken.

Alle diensten

Wat kunnen we voor je doen:

  • Responsive webdesign
  • Website laten maken
  • Webshop starten
  • SEO teksten schrijven
  • Webhosting en domeinnaam registreren
  • Drukwerk (naamkaartjes, flyers)
  • Logo maken

Enkele websites van klanten

We kunnen het wel uitleggen, maar we laten het ook graag zien.
Bekijk enkele projecten die we onlangs hebben afgewerkt.

Laatste nieuws

Onze blog staat vol met artikelen over webdesign, SEO en tips om dat allemaal te verbeteren. Neem een kijkje of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Webdesign Gent

Wat is webdesign?

Dat een website maken meer is dan gewoon een design maken voor een klant, dat weten we. Elke klant krijgt een persoonlijke service zodat we van bij de start op dezelfde golflengte zitten.

Tegenwoordig kan je een website niet online plaatsen zonder ook te denken aan Zoekmachine Optimalisatie, SEO teksten, de snelheid van een website en online marketing. Sociale media is nog zo een troef die je tegenwoordig moet uitspelen.

Bespreek je ideeën met ons, een gesprek kan je nieuwe inzichten geven.

Logo laten maken

Een eerste stap in het webdesign proces  is vaak eerst een logo laten maken. Dit is het eerste wat je bezoeker ziet als hij/zij op jouw website komt. Dus het moet goed zichtbaar zijn, duidelijk ogen en direct een boodschap overbrengen.

Dat kan aan de hand van een handig icoon of een verduidelijkende zin onder het logo. Plaats het logo ook op drukwerk zoals naamkaartjes en flyers, zodat klanten je diensten direct kunnen herkennen.

Webshop nodig?

Online shoppen zit nog steeds in de lift. Belgen kopen jaar na jaar steeds meer via het internet en doen dat ook liever in eigen land. Zet daarom je producten of diensten online via een webshop. Zo kan het bestelproces in één keer afgehandeld worden en gaan je zaken veel efficiënter.

De kosten om een webshop op te zetten hangen af van enkele factoren. Bespreek je webshop idee, we leggen je graag alles uit.

Webdesign

Een nieuw verhaal begint steeds met een goed gesprek.

Contact

ddp-et-icon|et-icon-pin|

Aalst, België

Nieuwsbrief

Ontvang tips en nieuws via e-mail.