Nieuwe WordPress website voor deze B&B in Frankrijk.

La Source du Bonheur

De Chambres & Table d’Hôtes, uitgebaat door Luc en Anja, koos in 2018 voor een nieuwe layout. Na hun deelname aan ‘Met vier in bed’ op VTM kwam de noodzaak om de intussen 5 jaar oude website te vernieuwen.

De Uitdaging

Aangezien de B&B in Frankrijk gevestigd is moet de website in zowel Frans als Nederlands vertoonbaar zijn. Ook het aantal pagina’s met heel wat informatie moet op een overzichtelijke manier geplaatst worden. Bezoekers moeten klanten worden, dus ook de nodige call-to-actions moesten in de nieuwe layout te zien zijn.

De oplossing

WordPress en enkele plugins was de oplossing. Voor de talen werd Polylang gebruikt, een handige middel om een website snel van meerdere talen te voorzien. De menubalk werd verdeeld in een logo, menu-items en een reserveerknop. Duidelijk te zien en aanklikbaar. De pagina’s werden opnieuw ingedeeld en van een nette leesbare layout voorzien.

Kleurgebruik

#AA9584

#000000

Lettertype

Aa

Lettertype Titel: Playfair Display

Run je ook een Bed and Breakfast en wil je je oude website een nieuw elan geven? Neem dan vrijblijvend contact op, ik luister graag naar jouw verhaal!

Wat is jouw verhaal?

We horen het graag, neem vrijblijvend contact op om jouw ideeën te bespreken.

Webdesign

Een nieuw verhaal begint steeds met een goed gesprek.

Contact

ddp-et-icon|et-icon-pin|

Aalst, België

Nieuwsbrief

Ontvang tips en nieuws via e-mail.