Website laten maken

Webdesign op maat

Tijdens een eerste gesprek luister ik naar wat de wensen en ideeën over een nieuwe website zijn. Ik geef raad waar nodig en van zodra we een overeenkomst hebben ga ik aan de slag. Ik werk niet met aangekochte thema’s maar begin met een wit blad. Elke onderneming is anders en heeft ook een andere identiteit op het internet nodig.

Je krijgt een eerste voorbeeld van de site ‘live’ te zien op een test-URL. je kan feedback en aanpassingen doorgeven waar nodig. De website wordt ook pas als ‘klaar’ aanzien als jij als klant tevreden bent. 100 % tevredenheidsgarantie dus.

Het WordPress CMS verleent zich prima om op deze manier te werken. Je ziet je website tot stand komen volgens jouw eigen wensen.  Wil je nadien zelf aan de slag om pagina’s aan te passen en blogposts toe te voegen? Dat kan zonder enig probleem. Je krijgt zelfs een gratis handleiding mee.

Dienst na verkoop? Uiteraard is die er. Heb je toch nog vragen over de werking van WordPress, dan kan je steeds bij mij terecht.

Van bij de start kom je in contact met een en dezelfde persoon. Op die manier gebeuren aanpassingen vlot en weet je steeds waar je terecht kan.

Professionele website

Heel wat jaren op de teller, maar we gaan graag nieuwe projecten aan. Bekijk de laatst afgewerkte projecten:

Direct contact met de webdesigner

Geen halve verkooppraatjes, maar duidelijke afspraken.

Website laten maken

Hoe begin je aan een website laten maken? We kunnen een gesprek plannen en even samen zitten om de ideeën te bespreken. Dat is vaak een noodzakelijke stap om alles goed te laten verlopen. Het is best om met goede afspraken te beginnen.

Er zijn twee delen aan een website, de layout en de inhoud. Als eerste stap zal de layout worden opgemaakt. Je kan alles live mee volgen op een online test locatie. Heb je feedback, dan kan je die steeds melden.

De inhoud lever je aan, of laat je schrijven door ons. Het uiteindelijke resultaat, een afgewerkte website installeren we dan op webhosting naar keuze. Heb je nog geen domeinnaam of webhosting, dan kan je die ook afnemen bij KMOwebdiensten.be.

WordPress

Dit is het systeem waarmee we websites en webshops maken. Het is wereldwijd bekend en je kan er kleine standaard websites mee maken tot zeer uitgebreide websites. Voor elke vraag kunnen we met WordPress aan de slag. Wat vooral handig is, is dat jij als klant zelf aan de slag kan om de website te updaten.

Pagina’s kan je aanpassen door tekst en afbeeldingen te veranderen naar wens. Heb je een blog, dan kan je zeer makkelijk een nieuwe blogpost toevoegen. Het systeem wijst zichzelf uit, en heb je toch moeite met de werking, dan geven we support over de werking van het systeem.

Elke klant krijgt trouwens een gratis een beknopte handleiding om zelf aan de slag te gaan met aanpassingen.

Totaalpakket aan service

Je hebt een nieuwe website nodig, maar vaak denk je dan niet aan het totaalpakket. Bijvoorbeeld een SSL certificaat. Zo een certificaat beveiligd de verbinding tussen de website en de bezoeker bij bijvoorbeeld contact opneemt via de website. Google laat in zoekopdrachten zien dat een website ‘veilig’ is. Dat wil zeggen dat er een SSL certificaat geïnstalleerd is. Je kan dit ook afnemen bij KMOwebdiensten.be, dit is een dienst die jaarlijks vernieuwd moet worden.

Een website beveiligen is ook zo een belangrijk punt. Er kan altijd iets gebeuren, buiten ieders wil om. Maar je kan de website hiervoor beveiligen. Met de WordPress Onderhoud dienst voorzien we voor de beste beveiliging voor je website. We bekijken maandelijks of wekelijks of alles up to date is en sporen bedreigingen op om deze te neutraliseren.

Nieuwe website nodig?

Aan de slag!

Webdesign

Een nieuw verhaal begint steeds met een goed gesprek.

Contact

ddp-et-icon|et-icon-pin|

Aalst, België

Nieuwsbrief

Ontvang tips en nieuws via e-mail.