Website laten maken

Heb je een eenmanszaak, Vzw, Bvba of Nv en wil je een website laten maken?
KMOwebdiensten.be staat je bij en kan kleine tot grote websites leveren.
Voor ieders budget en aan alle wensen voldaan.

Website aan € 295,00?Contact

Freelance webdesigner met +15 jaar ervaring.

Met 15 jaar ervaring in de internetwereld en al een veelvoud aan websites opgezet, hebben we de nodige kennis in huis om ook jouw website online te plaatsen.

Je komt in direct contact met de webdesigner, zo kan je van start tot finish alles opvolgen.

Alle websites en webshops worden met WordPress gemaakt, een systeem bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Advies

Heb je ideeën voor een website? Neem dan contact op voor advies.

Deadline

Deadlines zijn belangrijk, we doen er alles aan om die te behalen.

Veiligheid

Websites worden beveiligd op je webhosting geplaatst

Enkele voorbeelden van websites

We kunnen het wel uitleggen, maar we laten het ook graag zien.
Bekijk enkele projecten die we onlangs hebben afgewerkt.

Bereik je klanten

Meer informatie nodig over hoe je je eigen website kan verbeteren? Denk aan kleuren van de website, zoekmachine optimalisatie, snelheid en algemene zaken. Lees de blog!

Onze diensten

Alle diensten in een korte video uitgelegd:

Gratis tips voor je website

Schrijf je in voor een gratis nieuwsbrief. We geven gratis tips voor je website. SEO, plugins, websitesnelheid, het komt allemaal aan bod.

Een woordje uitleg

WordPress

Dit is het systeem waarmee we websites en webshops maken. Het is wereldwijd bekend en je kan er kleine standaard websites mee maken tot zeer uitgebreide websites. Voor elke vraag kunnen we met WordPress aan de slag. Wat vooral handig is, is dat jij als klant zelf aan de slag kan om de website te updaten.

Pagina’s kan je aanpassen door tekst en afbeeldingen te veranderen naar wens. Heb je een blog, dan kan je zeer makkelijk een nieuwe blogpost toevoegen. Het systeem wijst zichzelf uit, en heb je toch moeite met de werking, dan geven we support over de werking van het systeem.

Elke klant krijgt trouwens een gratis een beknopte handleiding om zelf aan de slag te gaan met aanpassingen.

De stappen om een website te laten maken

Hoe begin je aan een website laten maken? We kunnen een gesprek plannen en even samen zitten om de ideeën te bespreken. Dat is vaak een noodzakelijke stap om alles goed te laten verlopen. Het is best om met goede afspraken te beginnen.

Er zijn twee delen aan een website, de layout en de inhoud. Als eerste stap zal de layout worden opgemaakt. Je kan alles live mee volgen op een online test locatie. Heb je feedback, dan kan je die steeds melden.

De inhoud lever je aan, of laat je schrijven door ons. Het uiteindelijke resultaat, een afgewerkte website installeren we dan op webhosting naar keuze. Heb je nog geen domeinnaam of webhosting, dan kan je die ook afnemen bij KMOwebdiensten.be.

Extra opties

Je hebt een nieuwe website nodig, maar vaak denk je dan niet aan het totaalpakket. Bijvoorbeeld een SSL certificaat. Zo een certificaat beveiligd de verbinding tussen de website en de bezoeker bij bijvoorbeeld contact opneemt via de website. Google laat in zoekopdrachten tegenwoordig zien dat een website ‘veilig’ is.

Dat wil zeggen dat er een SSL certificaat geïnstalleerd is. Je kan dit ook afnemen bij KMOwebdiensten.be, dit is een dienst die jaarlijks vernieuwd moet worden.

Een website beveiligen is ook zo een belangrijk punt. Er kan altijd iets gebeuren, buiten ieders wil om. Maar je kan de website hiervoor beveiligen. Met de WordPress BackUp en Update dienst voorzien we voor de beste beveiliging voor je website. We bekijken maandelijks of wekelijks of alles up to date is en sporen bedreigingen op om deze te neutraliseren.

Tevreden klanten

“Ik vond de samenwerking erg plezierig. Mails werden van jouw kant altijd vlot beantwoord. Antwoorden van mij lieten nogal eens op zich wachten maar je had geduld met mij. Ik was daar erg blij om omdat er erg veel op me af kwam. Ik heb leuke reacties gehad op de door jou gebouwde website. Ik vind hem er zelf ook heel mooi uitzien. ”

Destembonbon.nl

“Zeer tevreden met de site, mooie layout. Goede ervaring”

Besteprijsvoorjewagen.be

Website voor starters

We hebben een vast aanbod voor ‘one-page-websites’

Contact

Je kan ons alles vragen

Henri Matthieustraat 20
9300 Aalst

+32 486 901 483
info@kmowebdiensten.be

Neem contact op