Website laten maken

Heb je een eenmanszaak, Vzw, Bvba of Nv en wil je een website laten maken? KMOwebdiensten.be staat je bij en kan kleine tot grote websites leveren.  Voor ieders budget en aan alle wensen voldaan.

Met 15 jaar ervaring in de internetwereld en al een veelvoud aan websites opgezet, hebben we de nodige kennis in huis om ook jouw website online te plaatsen.

Je komt in direct contact met de webdesigner, zo kan je van start tot finish alles opvolgen.

Alle websites en webshops worden met WordPress gemaakt, een systeem bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Je website laten maken, we denken aan deze drie belangrijke pijlers:

Layout op maat

Samen met de klant gaan we na wat de wensen zijn en maken een layout op maat.

1

Zelf beheren

Je krijgt een handleiding mee om zelf je website up to date te houden.

Responsive

De website is op elk beeldscherm goed te zien. Desktop, laptop, tablet en smartphone.

Enkele van onze klanten.

Klik zeker door om alle klanten te zien, en welke feedback ze geven.

Een woordje uitleg

WordPress

Dit is het systeem waarmee we websites en webshops maken. Het is wereldwijd bekend en je kan er kleine standaard websites mee maken tot zeer uitgebreide websites. Voor elke vraag kunnen we met WordPress aan de slag. Wat vooral handig is, is dat jij als klant zelf aan de slag kan om de website te updaten. Pagina’s kan je aanpassen door tekst en afbeeldingen te veranderen naar wens. Heb je een blog, dan kan je zeer makkelijk een nieuwe blogpost toevoegen. Het systeem wijst zichzelf uit, en heb je toch moeite met de werking, dan geven we support over de werking van het systeem. Elke klant krijgt trouwens een gratis een beknopte handleiding om zelf aan de slag te gaan met aanpassingen.

De stappen om een website te laten maken

Hoe begin je aan een website laten maken? We kunnen een gesprek plannen en even samen zitten om de ideeën te bespreken. Dat is vaak een noodzakelijke stap om alles goed te laten verlopen. Het is best om met goede afspraken te beginnen. Er zijn twee delen aan een website, de layout en de inhoud. Als eerste stap zal de layout worden opgemaakt. Je kan alles live mee volgen op een online test locatie. Heb je feedback, dan kan je die steeds melden. De inhoud lever je aan, of laat je schrijven door ons. Het uiteindelijke resultaat, een afgewerkte website installeren we dan op webhosting naar keuze. Heb je nog geen domeinnaam of webhosting, dan kan je die ook afnemen bij KMOwebdiensten.be.

Extra opties

Je hebt een nieuwe website nodig, maar vaak denk je dan niet aan het totaalpakket. Bijvoorbeeld een SSL certificaat. Zo een certificaat beveiligd de verbinding tussen de website en de bezoeker bij bijvoorbeeld contact opneemt via de website. Google laat in zoekopdrachten tegenwoordig zien dat een website ‘veilig’ is. Dat wil zeggen dat er een SSL certificaat geïnstalleerd is. Je kan dit ook afnemen bij KMOwebdiensten.be, dit is een dienst die jaarlijks vernieuwd moet worden.

Een website beveiligen is ook zo een belangrijk punt. Er kan altijd iets gebeuren, buiten ieders wil om. Maar je kan de website hiervoor beveiligen. Met de WordPress BackUp en Update dienst voorzien we voor de beste beveiliging voor je website. We bekijken maandelijks of wekelijks of alles up to date is en sporen bedreigingen op om deze te neutraliseren.