Website laten maken

Wil je ook een website die…

 • Jouw bezoekers aantrekt en omzet in klanten?
 • Handig en snel te bewerken is?
 • Makkelijk uitbreidbaar is?
 • Mobielvriendelijk is?
 • Een moderne layout heeft?
 • Een snelle laadtijd heeft?
website laten maken

Een professionele website is dé oplossing

Je hebt mogelijk al eens zelf een poging gewaagd om een website te maken. Als leek kan het nogal overweldigend overkomen om je in zo een verhaal te storten. 

De oude website is versleten en je wil een nieuwe. Iets dat de tand des tijds weerstaat en een online presentatie is van jouw bedrijf.

Je wil geen gedoe met SSL, domeinnaam registratie, webhosting. Dat laat je graag aan een kenner over.

Een website met WordPress

WordPress is een CMS waarmee je blogs, websites en zelfs webshops kan maken.

Het meest gebruikte systeem ter wereld, met een bloeiende community en tal van uitbreiding mogelijk.

KMOwebdiensten.be maakt uitsluitend gebruik van WordPress, voor elke klant hebben we hiemee al een oplossing kunnen aanbieden.

Een eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek luisteren we naar jouw wensen en ideeën over een nieuwe website zijn.

We geven  raad waar nodig en van zodra we een overeenkomst hebben ga ik aan de slag.

Het verloop van een website laten maken

Je krijgt een eerste voorbeeld van de site ‘live’ te zien op een test-URL. Je kan feedback en aanpassingen doorgeven waar nodig.

De website wordt ook pas als ‘klaar’ aanzien als jij als klant tevreden bent. 100 % tevredenheidsgarantie dus.

Het WordPress CMS verleent zich prima om op deze manier te werken. Je ziet je website tot stand komen volgens jouw eigen wensen.  Wil je nadien zelf aan de slag om pagina’s aan te passen en blogposts toe te voegen? Dat kan zonder enig probleem. Je krijgt een gratis handleiding mee.

Dienst na verkoop? Uiteraard is die er. Heb je toch nog vragen over de werking van WordPress, dan kan je steeds bij ons terecht.

– De nieuwste projecten 

 

Wat zeggen klanten?

Na jarenlang zoeken heb ik eindelijk iemand gevonden die ons heeft geholpen. We zijn zeer tevreden over de professionele en deskundige aanpak. Prijs/kwaliteit alles top, ook service na verkoop blijft professioneel. Bedankt voor alles

Lasourcedubonheur.com

Tevreden met de website, beter als verwacht. Top! Blijf zo verder doen.

Verkoop-je-wagen.be

KMOwebdiensten.be heeft na snel schakelen een prima eindproduct opgeleverd. Het mag gezegd worden dat dit absoluut boven verwachting is gerealiseerd.

Wat kenmerkend is gebleken zijn de goede prijs-kwaliteitsverhouding, het omzetten van kennis in een goed resultaat en de fijne samenwerking.

Aan de hand van mijn ervaring kan ik eenieder de kwaliteiten van Karel aanbevelen!

VA-Automotive.nl

naomilicious
Ik ben heel blij dat ik KMOwebdiensten gevonden heb via instagram.

Vanaf de eerste mails kreeg ik onmiddellijk antwoord op mijn vragen. Je zocht dingen uit ook al was je niet zeker of ik klant zou worden.

De offerte die je maakte was duidelijk.

Je hield rekening met mijn wensen. Ik apprecieerde ook wel dat je je mening staafde met artikels etc om duidelijk te maken dat bepaalde dingen die ik heel graag wou minder goed zouden zijn voor mijn webshop.

De handleiding die je krijgt samen met de filmpjes is top en duidelijk.

Kort samengevat: ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en ben dan ook zeer blij met mijn mooie webshop!

Naomilicious.be

-

Website laten maken
Stappenplan

1. Zorg voor een goede voorbereiding

Het merendeel van de ondernemers willen zo snel mogelijk echt van start kunnen gaan met hun bedrijf. Dit betekent ook dat ze op zo kort mogelijke termijn over een eigen website willen beschikken. Toch is het belangrijk om niet zomaar over één nacht ijs te gaan. De concurrentie op het internet is moordend, dus is het van belang dat jouw website er tussenuit springt. Dit begint eigenlijk reeds bij het uitkiezen van de naam van je onderneming. Controleer vooraleer je bedrijfsnaam te kiezen bijvoorbeeld altijd welke extensies er nog vrij zijn. Kijk hierbij niet alleen naar de .be extensie, maar hou ook een eventuele internationale groei in het achterhoofd. De beschikking hebben over een .com of .eu domeinnaam kan interessant zijn.
Op het ogenblik dat je een geschikte domeinnaam (en webhosting) hebt gevonden is het de moeite waard om even voor jezelf op papier te zetten hoe je jouw website precies ziet. Denk hierbij niet alleen aan de kleuren die er in terug moeten komen (denk aan je huisstijl!), maar probeer ook in te schatten hoeveel pagina’s je nodig denkt te hebben, of je een contactformulier of een portfolio wenst in te laten bouwen en ga zo maar door. Door zelf enkele dagen goed na te denken over hoe je jouw website ziet voorkom je teleurstellingen en bovendien kan je er ook de designer & ontwikkelaar een behoorlijk handje mee helpen.

2. Kant en klaar of maatwerk?

Vooraleer een website te laten ontwikkelen spreekt het voor zich dat je ook graag stil zal willen blijven staan bij het budget dat je voor handen hebt. Wat dit betreft is een belangrijke keuze terug te vinden onder de vorm van het systeem waar gebruik van wordt gemaakt. Laat je deze namelijk volledig op maat ontwikkelen zodat ze perfect voldoet aan al je noden en wensen of kies je voor een open-source oplossing zoals WordPress? Dit laatste is op het einde van de rit vaak financieel heel wat interessanter en dat terwijl er eigenlijk zelden op vlak van functionaliteiten dient te worden ingeboet.

3. Navigatie on point!

De navigatie vormt de basis van je website. Het is dan ook erg belangrijk om hier goed over na te denken. Werk je bijvoorbeeld met een enkele navigatie onder de vorm van een horizontale menubalk of wordt er ook gebruik gemaakt van één of misschien zelfs meerdere verticale varianten? Bovendien is het eveneens belangrijk om stil te blijven staan bij het mobiele aspect van je navigatiestructuur. Op een desktop of laptop kan het er allemaal best overzichtelijk uitzien, maar is dat ook zo op het ogenblik dat je een smartphone of tablet ter hand neemt? De belangrijkste informatie van je website dient altijd zo vlot mogelijk toegankelijk te zijn en dat op alle platformen waar gebruik van wordt gemaakt. Heb je het idee dat, dat met standaard navigatie niet lukt? Dan zou je eventueel nog kunnen kijken in de richting van een zoekfunctie. Zo kan de gebruiker meteen zelf aangeven waar hij of zij naar op zoek is.

4. Een website is een weerspiegeling van jouw bedrijf

De website van je bedrijf doet eigenlijk dienst als online visitekaartje. Om een herkenbaarheidseffect te creëren is het van belang dat de uitstraling er van perfect in lijn ligt met deze van de huisstijl. Maak bij een website laten maken dus altijd gebruik van dezelfde kleuren en laat zeker op een prominente plaats het logo van je onderneming terugkomen.

5. Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie is tegenwoordig één van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden voor wat de realisatie van je website betreft. Indien je er voor kiest om gebruik te maken van een open-source systeem zoals bijvoorbeeld WordPress zal je er niet alleen voor moeten kiezen om gebruik te maken van optimale permalinks, daarnaast zal je ook een SEO-plugin moeten installeren. Laat je een systeem op maat van je wensen ontwikkelen? In dat geval zijn de onderstaande eisen zeker en vast niet over het hoofd te zien:

 • 1. De mogelijkheid om per pagina of bericht een unieke (SEO) titel in te kunnen geven;
 • 2. Per pagina of bericht een unieke meta-omschrijving kunnen schrijven;
 • 3. De beschikking hebben over zogenaamde h-tags (h1, h2, h3,…);
 • 4. Bij het toevoegen van een afbeelding een alt-tag kunnen toevoegen;
 • 5. Een XML sitemap genereren om toe te voegen aan Google;
6. De bezoekers opvolgen

Bij een website laten maken is het ook altijd interessant om na te vragen bij de ontwikkelaar op welke manier je bepaalde data kan monitoren. Het spreekt bijvoorbeeld voor zich dat je graag zal willen weten op welke manier de bezoekersaantallen evolueren op je website. Dat is echter niet de enige data die voor jou als online ondernemer relevant kan zijn. Wat bijvoorbeeld ook te denken van de pagina waarop het merendeel van de bezoekers afhaken en / of de belangrijkste zoekwoorden waardoor mensen op jouw website terechtkomen? Het monitoren en evalueren van dergelijke data zorgt er voor dat je ook na oplevering van je nieuwe website over de mogelijkheid beschikt om er structureel verder aan te werken en de nodige verbeteringen aan te brengen. Alleen op deze manier zorg je er voor dat je altijd je concurrenten één stap voorblijft en je uiteindelijk de beste posities claimt in de zoekresultaten.

 • 1. De mogelijkheid om per pagina of bericht een unieke (SEO) titel in te kunnen geven;
 • 2. Per pagina of bericht een unieke meta-omschrijving kunnen schrijven;
 • 3. De beschikking hebben over zogenaamde h-tags (h1, h2, h3,…);
 • 4. Bij het toevoegen van een afbeelding een alt-tag kunnen toevoegen;
 • 5. Een XML sitemap genereren om toe te voegen aan Google;

Lucy Schweinsteiger

Head Of Sales

Fusce eu felis dolor. Duis efficitur eget enim at sagittis. Sed non fermentum tortor, nec vestibulum est. Morbi interdum orci ut diam vestibulum sodales. Praesent in volutpat odio, molestie lacinia tortor. Ut pulvinar mattis lacus vitae vehicula. Donec condimentum tellus ut magna tempor sodales. Nam felis lectus, vehicula id dictum eget, pretium eu mi. Nam vel nibh vel turpis lobortis vulputate at at eros. In consectetur odio quis felis malesuada interdum. Praesent in.

Marine Johnson

General Manager

Fusce eu felis dolor. Duis efficitur eget enim at sagittis. Sed non fermentum tortor, nec vestibulum est. Morbi interdum orci ut diam vestibulum sodales. Praesent in volutpat odio, molestie lacinia tortor. Ut pulvinar mattis lacus vitae vehicula. Donec condimentum tellus ut magna tempor sodales. Nam felis lectus, vehicula id dictum eget, pretium eu mi. Nam vel nibh vel turpis lobortis vulputate at at eros. In consectetur odio quis felis malesuada interdum. Praesent in.

Dave Hackerman

Financial Manager

Fusce eu felis dolor. Duis efficitur eget enim at sagittis. Sed non fermentum tortor, nec vestibulum est. Morbi interdum orci ut diam vestibulum sodales. Praesent in volutpat odio, molestie lacinia tortor. Ut pulvinar mattis lacus vitae vehicula. Donec condimentum tellus ut magna tempor sodales. Nam felis lectus, vehicula id dictum eget, pretium eu mi. Nam vel nibh vel turpis lobortis vulputate at at eros. In consectetur odio quis felis malesuada interdum. Praesent in.

Lou Ling

Managing Director

Fusce eu felis dolor. Duis efficitur eget enim at sagittis. Sed non fermentum tortor, nec vestibulum est. Morbi interdum orci ut diam vestibulum sodales. Praesent in volutpat odio, molestie lacinia tortor. Ut pulvinar mattis lacus vitae vehicula. Donec condimentum tellus ut magna tempor sodales. Nam felis lectus, vehicula id dictum eget, pretium eu mi. Nam vel nibh vel turpis lobortis vulputate at at eros. In consectetur odio quis felis malesuada interdum. Praesent in.

Send Us a Message

How My Success Started

Mary Neuschweinstein, CEO of EthicPower Ltd.

In publishing and graphic design, lorem ipsum is common placeholder text used to demonstrate the graphic elements of a document or visual presentation, such as web pages, typography, and graphical layout. It is a form of "greeking".

Even though using "lorem ipsum" often arouses curiosity due to its resemblance to classical Latin, it is not intended to have meaning. Where text is visible in a document, people tend to focus on the textual content rather than upon overall presentation, so publishers use lorem ipsum when displaying a typeface or design in order to direct the focus to presentation. "Lorem ipsum" also approximates a typical distribution of letters in English. 

In publishing and graphic design, lorem ipsum is common placeholder text used to demonstrate the graphic elements of a document or visual presentation, such as web pages, typography, and graphical layout. It is a form of "greeking".

Even though using "lorem ipsum" often arouses curiosity due to its resemblance to classical Latin, it is not intended to have meaning. Where text is visible in a document, people tend to focus on the textual content rather than upon overall presentation, so publishers use lorem ipsum when displaying a typeface or design in order to direct the focus to presentation. "Lorem ipsum" also approximates a typical distribution of letters in English.

+32 486 901 483

info@kmowebdiensten.be

Stel je vraag hier, wees zo uitgebreid mogelijk en we komen zo snel mogelijk met een antwoord.

Formulier:

[caldera_form id="CF5d7ba4c8203fb"]