Selecteer een pagina

SEO Teksten

Teksten geschreven volgens de regels, om relevante bezoekers binnen te halen.

 Vlaamse tekstschrijver beschikbaar voor:

  • (Her) Schrijven van blog artikelen.
  • (Her) Schrijven van pagina teksten / websites.
  • S.E.O. teksten voor website en webwinkel.

Wij zijn beschikbaar voor eenmalige, wekelijkse en maandelijkse opdrachten.

 

Aantal geschreven woorden

Enkele klanten waarvoor we schrijven:

Vestishop.be, Taxipeters.be, Sex-speeltjes.be, Leukesauna.be, Volo.com.mt, Onlineentertainmentbelgium.com, Rolluikstore.nl

Autosloperij.nl, Hypotheekvergelijken.nl, Lening-aanvragen.nl, Hengelsportwinkels.nl, Viswinkel.nl, Trapliftverkopen.be, Bedrijfpromotie.nl, Kredietje.be, Maasenwaalgids.nl

Isolatie.be, SB Company, Verkoop-je-wagen.be, WPdesign.be, Prijs-alarm-systeem.be, Hosttoday.nl, Tuinafsluiting-plaatsen.be, Financeinfo.be, Rvi-media.eu,

Speeltjesfabriek.nl, Pure-kappers.nl, Blackfridayshoppen.be

Onderwerpen:

Kleding, automotive, 18 + speeltjes, sauna, leningen, banken, online marketing, rolluiken, hypotheek, hengelsport, trapliften,

isolatie, webdesign, auto verkoop, alarmsystemen, webhosting, wordpress, tuinen, social media, black friday.

Waarom KMOwebdiensten.be inhuren als tekstschrijver?

Ik help je graag verder met het schrijven van unieke teksten. Het is tegenwoordig zo belangrijk om duidelijk te zijn op je website, zodat je bezoekers onmiddellijk weten waar het over gaat. De teksten die ik schrijf zijn zoekmachine geoptimaliseerd (SEO) en resultaat gericht.

 

Wist je dat?

Met doelgerichte teksten je de juiste bezoekers op jouw website krijgt. Het is altijd leuk om veel bezoekers te hebben, maar als ze geen dienst afnemen of een product aankopen dan heb je er niets aan. Met het verwerken van de juiste zoekwoordcombinaties kan je het juiste publiek aanspreken.

Copywriting is niet meer weg te denken. Wil je met je website meetellen en je bezoekers tot klant maken, laat dan wervende teksten schrijven die het verschil maken.

Zoek je een copywriter voor zakelijke, commerciële of blog teksten? Elke pagina heeft tekst nodig, zo weten zoekmachines waar jouw website over gaat.

 

 Teksten laten schrijven op maat van je diensten of producten.

Teksten zijn één ding, unieke teksten een ander. Als je teksten van iemand anders overneemt neem je jezelf beet. Zoekmachines straffen dit af en je website zal zakken in de zoekresultaten. Laat daarom unieke teksten schrijven, de beste investering!

Copywriting en de layout van je webshop / website zijn de voornaamste factoren geworden om de conversie van je onderneming te verhogen.  Het visuele is belangrijk, maar content is king.

Voorzie sterke teksten die je product of dienst goed omschrijven. Neem contact op voor professionele teksten.

Webdesign

Een nieuwe verhaal begint steeds met een goed gesprek.

Contact

info@kmowebdiensten.be

Aalst, België

Nieuwsbrief

Ontvang tips en nieuws via e-mail.